[2016.04.04.] Ismét a Takarékbank elemzői a legjobbak

Sorozatban harmadik alkalommal, 2015-ben is a Takarékbank elemzői, Suppan Gergely és Oszlay András végeztek az első helyen a Magyar Nemzeti Bank és a Thomson Reuters Magyarország makrogazdasági előrejelzői versenyében.

 

Az MNB és a Reuters versenye már harmadik éve arra ösztönzi a hazai és nemzetközi banki elemzőket, valamint gazdaságkutató intézeteket, hogy gyakrabban és rendszeresebben osszák meg az előrejelzéseiket a nyilvánossággal. A verseny bármelyik bank, vagy kutatóintézet számára nyitott, amely előrejelzéseket készít a magyar gazdaság alapmutatóiról, legfontosabb pénzpiaci mutatóiról, többek közt a GDP, az államháztartási hiány, a folyó fizetési mérleg vagy az infláció várható alakulásáról.

 

A Takarékbank elemzői – Oszlay András osztályvezető és Suppan Gergely szenior elemző – a 2015. évi előrejelzéseik alapján szerezték meg az első helyezést, megelőzve az ING Bank, valamint Kopint-Tárki Zrt. elemzőjét.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok