A takarékszövetkezetek közössége segít a DRB Bankcsoport bajba jutott ügyfeleinek!

Térjen be a legközelebb eső takarékba, találjunk közösen megoldást problémájára!

 

A környékbeli takarékszövetkezetek akciós megtakarítási és kedvezményes számlavezetési ajánlatokkal várják a DRB Bankcsoport (DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt., ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt., BRB Buda Regionális Bank Zrt. és Dél-Dunántúli Takarék Bank Zrt.) egykori lakossági és vállalkozói ügyfeleit.

 

  • A takarékszövetkezetek rugalmas, sokszínű számlavezetési ajánlatai közül segítünk megtalálni az Ön vagy vállalkozása pénzügyi szokásainak megfelelőt.
  • Ha rövidebb, vagy akár hosszabb távon szeretné megtakarításait biztonságosan elhelyezni válasszon betétlekötési és megtakarítási ajánlatainkból.
  • Átmeneti pénzügyi nehézségei kezelésére több megoldást is kínálunk, érdeklődjön a takarékszövetkezetek munkatársainál.

 

Az Ön személyes igényei szerint összeállított, rugalmas ajánlatunkért forduljon bizalommal ügyintézőnkhöz a legközelebb lévő takarékszövetkezetben!

 


A DRB Bankcsoportról


Az ügyfelek számára félreérthető lehet, hogy nevével ellentétben sem a DDB Dél-Dunántúli Takarék Bank, sem a BRB Buda Regionális Bank, sem az ÉRB Észak-magyarországi regionális Bank, sem pedig a DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank nem takarékszövetkezet, nem tagja a takarékszövetkezetek garanciaközösségének, így a DRB-csoporthoz tartozó bankoknál kialakult helyzet semmilyen hatással nincs a takarékszövetkezeti szektorra és a takarékszövetkezetekben elhelyezett megtakarítások biztonságára. Az érintett körzetekben és az ország többi részén található takarékszövetkezetek biztonságos működését és megfelelő tőkeellátottságát –a takarékszövetkezetek Integrációs Szervezete is biztosítja. A takarékokban elhelyezett megtakarításokat 2014 decemberétől Magyarországon egyedülálló módon kettős betétvédelmi rendszer védi. További információk a Takarékbank és a Takarék Garanciaközösség honlapján.

 


A DRB Bankcsoport volt ügyfeleinek kártalanításáról az Országos Betétbiztosítási Alap honlapján talál részletes tájékoztatást.

 


Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A termékek és szolgáltatások részletes feltételei, az aktuális kamatok, az értékesítési időszakok, valamint a bankszámla, a betét és hitelszerződések részletes leírása megtalálható az igénylés helyén a hitelintézet fiókjában közzétett vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben, Üzletszabályzatokban és Hirdetményekben.