Bankkártya szolgáltatások

Bankkártya szponzorbanki tevékenység

Bankkártya szolgáltatások - www.mtb.hu

Bankkártya szolgáltatások

 

Az MTB Zrt. 1995 óta lát el bankkártya szponzorbanki feladatokat. A szponzorált hitelintézetek között található csaknem a teljes takarékszövetkezeti szektor, valamint további öt Magyarországon működő bank is. Alvállalkozók bevonásával magas színvonalon biztosít partnerei részére kibocsátói-, elfogadói-, és ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat.

 

A kibocsátott bankkártya termékek között megtalálhatók a legfiatalabb korosztálynak szóló ATM kártyák ugyanúgy, mint a széles körű szolgáltatásokkal rendelkező Gold bankkártya, valamint az érintés nélküli (contactless) technológia.

 

Az MTB Zrt. széles körű kártyaelfogadói szolgáltatást biztosít szerződött partnerei részére. A Bank és az általa szponzorált hitelintézetek üzemeltetik Magyarország második legnagyobb ATM hálózatát, közel ezer készülékkel.

 

A szponzorált hitelintézetek által nyújtott elfogadói szolgáltatások része a kereskedői elfogadóhelyeken üzemeltetett POS terminálok és a webáruházaknak ajánlott virtuális kártyaelfogadás. Az elfogadott bankkártyák köre nem csak a legnépszerűbb termékekre korlátozódik, hanem kiegészül az egészségpénztári- és az utalványkártyák (pl.: SZÉP kártya) széles körével.

 

image

 

Amennyiben Ön hitelintézeti látogató és érdeklődik az MTB bankkártya szponzorbanki szolgáltatásai iránt, kérjük hagyjon üzenetet az kozpont@takarek.hu e-mail címen.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok