KAVOSZ

KAVOSZ Pénzügyi Szolgáltatásokat Közvetítő Zrt.

KAVOSZ

 

imageA KAVOSZ Pénzügyi Szolgáltatásokat Közvetítő Zrt. (KAVOSZ Zrt.) a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által létrehozott részvénytársaság. A KAVOSZ Zrt. (www.kavosz.hu) a Széchenyi Kártya Program szakmai irányítását végzi, koordinálja annak működését, valamint ügyfeleket közvetít a Programban résztvevő bankokhoz, takarékszövetkezetekhez, kezeli és továbbítja az ügyfelek adatait, előminősítést végez, valamint ellátja a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában meghatározott egyéb feladatokat. A Programban a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások egyszerűsített módon jutnak kedvezményes kamatozású hitellehetőségekhez, amelyek közül a Széchenyi Kártya Folyószámlahitelt bankkártyával is igénybe lehet venni. A Kormány a Program hiteltermékeihez kamattámogatást, valamint a Garantiqa Hitelgarancia Zrt., illetve az Agrár Széchenyi Kártya esetén az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezességvállalása kapcsán kezesi díjtámogatást biztosít.

 

 

további információk 

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

 

image

Széchenyi Kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és garanciadíj-támogatásban részesített, 1+1 éves futamidejű hitelkonstrukció. Segítségével a pályájuk kezdetén lévő, de legalább már egy éve működő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók egyszerűsített eljárással szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez juthatnak.
A hitelkeret kapcsán megnyitott pénzforgalmi számlához egy nemzetközileg is elfogadott MasterCard típusú bankkártya kerül átadásra, amelynek segítségével a vállalkozások egyszerűen, gyorsan és kényelmesen felhasználhatják a rendelkezésükre bocsátott kedvező kamatozású hitelkeretet.

Bővebb információ a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel főbb kondícióira vonatkozó ismertetőben a forgalmazó Hitelintézetek vonatkozó Hirdetményében és Üzletszabályzatában, valamint KA-VOSZ Üzletszabályzatban található.

 

 

Tovább  

Széchenyi Forgóeszközhitel

 

Széchenyi Forgóeszközhitel a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, állami kamat- és garanciadíj-támogatásban részesített, 12-36 hónapos futamidejű hitelkonstrukció, mely a vállalkozás tevékenységéhez szükséges forgóeszközök és/vagy szolgáltatások beszerzésére szolgál.

 

Bővebb információ a Széchenyi Forgóeszközhitel főbb kondícióira vonatkozó ismertetőben a forgalmazó Hitelintézetek vonatkozó Hirdetményében és Üzletszabályzatában, valamint KA-VOSZ Üzletszabályzatban található.


 

 

Tovább

 

 

 

Széchenyi Beruházási Hitel

 

Széchenyi Beruházási Hitel a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, állami kamat- és garanciadíj-támogatásban részesített, 12-120 hónapos futamidejű hitelkonstrukció, melynek célja az igénybevételi feltételeknek megfelelő vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszú távon történő finanszírozása ez által a beruházási kedv ösztönzése, a vállalkozások versenyképességének fenntartása, beruházásainak támogatása.
A hitel célja ingatlan építése, vásárlása, fejlesztése; új vagy használt gép, berendezés, egyéb tárgyi eszköz beszerzése; a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz-beszerzés lehet, amennyiben a beruházás tárgya egyértelműen kapcsolódik a vállalkozás által végzett, vagy üzleti tervében szerepeltetett végezni kívánt tevékenységéhez.

 

Bővebb információ a Széchenyi Beruházási Hitel főbb kondícióira vonatkozó ismertetőben a forgalmazó Hitelintézetek vonatkozó Hirdetményében és Üzletszabályzatában, valamint KA-VOSZ Üzletszabályzatban található.

 

 

Tovább

 

 

Agrár Széchenyi Kártya

 

Az agrárvállalkozások finanszírozásával kapcsolatos forráshiányra válaszul, valamint a Széchenyi Hitelprogram keretében forgalmazott konstrukciók sikereire támaszkodva került kialakításra a 12-36 hónapos futamidővel kínált Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel. A hitelhez kapcsolt bankkártyával is felhasználható hitelkeret a mezőgazdasági és halászati társas vállalkozások, egyéni gazdálkodók likviditását javíthatja, a bevételek szezonalitását mérsékelheti, a bizonyos hitelösszegig ingatlanfedezet nélkül is igénybe vehető, állami kamattámogatással, és kedvezményes garanciadíjjal igénybe vehető konstrukció. Az Agrár Széchenyi Kártya – sajátosságaiból adódóan - tartós forrássá válva beépülhet a mezőgazdasági termelők napi finanszírozásába.

 

 

Tovább

 

Kedves Ügyfelünk!

Üdvözöljük Önt megújult weboldalunkon.

Az új oldalt az Önök visszajelzéseit figyelembe véve és a könnyebb kezelhetőség érdekében fejlesztettük.

 

Kellemes böngészést kívánunk!

 

RÉSZLETEK