Bemutatkozás

TakarékAlapkezelő

 

A Bank tulajdonosai, felismerve a hazai és nemzetközi befektetési alap-, és portfóliókezelési piacon zajló hatalmas változásokat 2006-ban úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy önálló alapkezelő társaságot. Így alakult meg a Bank 100%-os tulajdonában álló Takarék Alapkezelő Zrt.

 

A szinergiahatások fokozottan pozitív kihasználása, a cégcsoporton belüli redundanciák megszüntetése, a működési költségek racionalizálása valamint a termékfejlesztés hatékonyságának növelése érdekében a Bankban lévő portfóliókezelés 2007. december 31-i értéknappal az Alapkezelőhöz került.

 

 

Az Alapkezelő tevékenysége

 

Az Alapkezelő befektetési alapok segítségével, valamint egyedi igényekre szabott portfóliókezelési szolgáltatással kívánja a hazai és nemzetközi értékpapír-piacokhoz való hozzáférést biztosítani, egyben szakmai hozzáadott értéket nyújtani.

 

Az Alapkezelő a magyar takarékszövetkezeti szektor szereplőinek, nyugdíjpénztáraknak, vállalatoknak valamint „egyéb kategóriájú” intézményi befektetőknek kínál portfóliókezelési szolgáltatást.

 

A portfóliókezelés általános előnyeit az Alapkezelő mindenkor biztosítja Ügyfelei számára.

 

Tovább a www.takarekalapkezelo.hu oldalra

 

 

Kapcsolat

 

Takarék Alapkezelő

Székhely: H-1122 Budapest, Pethényi köz 10.


Központi telefon: +36 1 555 0 555
Fax:                    +36 1 555 0 550

Üzleti órák: munkanapokon 9-12 és 13-16.30 óra között

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok