Bemutatkozás

A TakaréInvest az MTB Takarékszövetkezeti Bank Zrt. és a Takarékszövetkezetek befektetési szolgáltatásainak összefoglaló megnevezése. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy ügyfeleink egyazon helyen a banki ügyintézés mellett széles körű befektetési szolgáltatásokat is igénybe vehessenek. A TakarékInvest elsősorban saját befektetési termékeinket kínálja, mely kínálatban egyaránt megtalálhatóak közismert, és a hazai piacon megszokottól eltérő pénzügyi konstrukciók.

 

Egyedi és innovatív termékeinkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleink színvonalas, és egyre szélesedő befektetési lehetőségek közül választhassák ki a számukra legmegfelelőbbet. Mindehhez az MTB és a Takarékszövetkezetek jelentős múltbeli tapasztalata, megszokott biztonsága és a kiterjedt fiókhálózat által biztosított kényelem társul.

 

A következő oldalakon részletesebben is megismerheti, mit nyújt Önnek a TakarékInvest: segítségünkkel könnyen befektethet hazai állampapírokba, kereskedhet a Budapesti Értéktőzsdén, valamint a Deutsche Börsén forgó részvényekkel, lebonyolíthat határidős és opciós ügyleteket, továbbá devizaügyleteit akár internetes rendszerünkön keresztül is folyamatosan intézheti. Kínálatunk a termékek minden variációját tartalmazza, nyíltvégű befektetési alapot ugyanúgy megtalál, mint vezető nemzetközi vállalatok részvényeinek árfolyamához kötött strukturált kötvényt.

 

Amennyiben további kérdése merülne fel, úgy szíveskedjen kollégáinkat a takarékbanki elérhetőségeken vagy a kijelölt takarékszövetkezeti fiókokban keresni.

 

Tovább a www.takarekinvest.hu oldalra.

 

 

 

Kapcsolat

 

 Kérdéseivel forduljon hozzánk közvetlenül az info@takarekinvest.hu email címen.