Ügyféltájékoztató a honlap fejlesztéséről

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

 

Kérjük, hogy amennyiben a honlapunk kapcsán további kérdése merülne fel, vagy az Ön által keresett információt honlapunkon nem találja meg, vegye fel velünk a kapcsolatot a (+36) 1 311 3110 telefonszámon vagy a kozpont@takarek.hu e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

 

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük,

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

FONTOS! VÁLTOZOTT AZ INTERNETES BANKKÁRTYÁS FIZETÉS!

2021. január 1-től internetes bankkártyás vásárlásai jóváhagyásához szüksége lehet egy egyszer használatos SMS-ben kapott, 6 számjegyből álló kód és a 4 számjegyből álló internetes PIN jelszó megadására.

 

Aktuális a számlavezetőjénél megadott mobiltelefonszáma?

 

Amennyiben számlavezetőjénél nem adott meg mobiltelefonszámot vagy a korábban megadott telefonszáma már nem aktuális, akkor az online bankkártyás tranzakció SMS kód hiányában elutasításra kerülhet!

 

 

Részletek