Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

 

imageA Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) 1988. február 20-án alakult meg, mint Magyarországon az első és a politikai rendszerváltás előtt létrejött egyetlen önkéntes, kormánytól független, politikailag semleges, a többségi magyar magántulajdonú vállalkozások (gyáriparosok, vállalatok, kisszövetkezetek, gazdasági munkaközösségek, polgári jogi társaságok, közkereseti társaságok, stb.) országos gazdasági munkaadói érdekképviselete. A VOSZ (www.vosz.hu) által nyújtott tagsági szolgáltatások sokrétűek. Országos és helyi szintű információk adásától, a képzésig, az üzleti partnerközvetítéstől a nemzetközi piackutatásig, VOSZ havilap kiadásáig, pályázatok készítéséig, az ingyenes és a térítéses szolgáltatások széles körét biztosítja a Szövetség. A legújabb törekvések eredményéhez tartozik a vállalkozók kedvezményes bekapcsolása a nemzetközi üzletláncokba, nagyvállalatokkal való együttműködésbe (beszállítói programok), vállalkozói hitelkártya (Széchenyi Kártya) rendszer bevezetése a kisvállalkozások tőkehiányának enyhítése céljából, a széles körű elektronikus szolgáltatói hálózat kiépítése.

 

 

 

további információk 

 

 

 

VOSZ Pontok

2007. április 1-jétől a VOSZ, az MTB Zrt., valamint az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség által kötött Együttműködési Megállapodás alapján ún. Takarékszövetkezeti VOSZ Pontok alakultak.

 

51 Takarékszövetkezet 107 VOSZ Pontjának elsődleges feladata a Széchenyi Kártya Program hiteltermékei (Széchenyi Kártya, Széchenyi Forgóeszközhitel, Széchenyi Beruházási Hitel, Agrár Széchenyi Kártya) vállalkozók/vállalkozások általi igénylésének helyben történő befogadásával kapcsolatos ügyintézése, továbbá a magyarországi vállalkozások támogatása, érdekeik képviselete, versenyképességük, piaci stabilitásuk megteremtése érdekében, eredményeik javításában.

 

A VOSZ Pontokon a vállalkozások kezdeményezhetik VOSZ tagságuk létesítését, tájékoztatást kaphatnak a VOSZ honlapon szereplő, hazai, illetve külföldi üzleti ajánlatokról, pályázati lehetőségekről.

Kedves Ügyfelünk!

Üdvözöljük Önt megújult weboldalunkon.

Az új oldalt az Önök visszajelzéseit figyelembe véve és a könnyebb kezelhetőség érdekében fejlesztettük.

 

Kellemes böngészést kívánunk!

 

RÉSZLETEK